Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 1nap alatt 2kg-t híztam? O. o...

1nap alatt 2kg-t híztam? O. o Ez hogy lehet? Sibeliumot szedek. Lehet attól? Vagy terhes lehetek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Elementél WC-re? Mostanában fog megjönni?

Én nem aggódnék, valószínű csak nem ürítetted ki a beleid, vagy vizet kezdett raktározni a szervezeted ha mostanában jön meg.

Viszont ha volt védekezés nélküli aktusod akkor lehetsz terhes.

2011. nov. 28. 19:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátlót szedek. Rendesen szedem. 3 napja múlt el a menzeszem. Mondtam az orvos aki felírta a Sibeliumot hogy hízhatok tőle. Viszont egyik tabit a fogamzásgátlóból elfelejtettem bevenni, a 7 napos szünet előtt 3 nappal. Másnap ezt pótoltam és szedtem tovább ahogy kell.
2011. nov. 28. 19:10
 3/7 A kérdező kommentje:
hozzáteszem 2 hónap alatt ez már a 6.kg amit felszedek
2011. nov. 28. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
akkor írass fel másik tablettát
2011. nov. 30. 18:04
 5/7 anonim válasza:

[link]

Ráadásul növő hold van, amikor az ember amúgy is hajlamosabb a hízásra, vagy a vizesedésre. Azt, hogy terhes vagy-e, egy teszttel könnyen kizárhatod, de ha fogamzás gátlót szedsz, az elvileg kizárt. (Mondjuk hallottunk már csodákról, vagy gyenge, rossz gyógyszerről).

2011. dec. 3. 11:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Sibelium lesz az oka. Én is azt szedtem, 18 kiló jött rám 1 hónap alatt. Már abbahagytam, de nem ment le. :(

És a hirtelen hízás miatt bezsírosodott a bőröm, azóta a bőrgyógyászra költöm minden pénzem.

Te hogy állsz?

2012. jan. 8. 14:37
 7/7 anonim válasza:
Szia.. igen sajnos lehet hogy a gyogyszertol hiztál. Én is ezt szedem es 15 kg hiztam.. ebbol kb 10 hasra.. mar azt hittem kismama vagyok.De nem. Ez a gyógyszertől van.
2018. szept. 19. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!