Lányok! Mit csináljak, ha nagyon erős a vérzésem, de az iskolában tesiórára nem fogadnak el szülői igazolást?
Figyelt kérdés
Bármikor lehet gurulóátfordulás, fejenállás, kézenállás. Akkor nem fog félrefolyni? Nagyon tartok ettől. A tanárunk meg sajnos nem olyan megértő.2011. nov. 27. 17:44
1/16 anonim válasza:
kérj az orvostól egy hét felmentést
2/16 anonim válasza:
Menj el a háziorovosodhoz és mond el a problémádat. Szerintem igazolni fogja a napodat. Egyébként ilyen nincs, hogy nem fogadnak el igazolást. Menjenek be a szüleid az osztályfőnökhöz, vagy hívják fel telefonon.
3/16 anonim válasza:
Igen, kérj orvostól igazolást. Azt nem véleményezheti felül holmi tornatanár...
4/16 anonim válasza:
Őszintén a tornatanárnak nincs joga így beállítani tornázni.
A miénk is ezt csinálta régen, mi egyszerűen leültünk a padra, és nem csináltunk semmit hiába ordítozott lila fejjel.
Egyszer küldte ki egyik osztálytársam igazolatlan órával (elég szarul volt szegény), az rögtön felment az igazgatóhoz, hát utána mondani se kell szinte megjegyezte mikor kit nem szabad zaklatni a tornával :)
5/16 A kérdező kommentje:
Sajnos ha mi nem tornázunk,1est ad! Orvos csak délelőttönként van,így esélytelen :\ viszont van iskolaorvos,csak oda sokan bejárnak kamuigazolást kérni,és félek,hogy nem hinné el!
2011. nov. 27. 18:34
6/16 anonim válasza:
Ha te nem a linkek közé tartozol, akkor mond el nyugodtan a problémádat az iskolaorvosnak, és fog segíteni. Azért van ott. Ilyen egyébként nincs, hogy erős vérzéssel kényszerítsenek tornázni. Mond azt, hogy görcsöl is a hasad, és nem vagy jól.
7/16 anonim válasza:
Tényleg: te is felmehetnél az igazgatóhoz...
8/16 anonim válasza:
Amikor az én kislányommal is ez volt a helyzet, akkor beszéltem a tesitanárral, hogy a gyerek erősen vérzik és görcsöl és ez miatt nem tud tornázni. Onnantól elfogadta az igazolást szó nélkül.
9/16 anonim válasza:
tesi előtt cserélj betétet !
és ha tényleg nagyon sok van használj tampont!
de szerintem 45 percet kibír az éjszakai sőt még a normál betát is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!