Mitől lehet méhszájsebem?
Ne ess kétségbe, a méhszájseb könnyen és viszonylag gyorsan gyógyítható. Van a családban, akinek volt ilyen, akkor először kenegetésre járt, majd a doki felajánlott más kezelési módot. A lényeg, hogy meggyógyult, minden rendben vele, teljesen egészséges.
Nyugi, anyukád olyan orvoshoz visz, aki tud segíteni, biztosan meg fogsz gyógyulni!
7 évvel ezelőtt, 20éves koromban én nekem is méhszájsebem lett. Sokszor volt előtte fertőzésem (kollégium, fürdők, úszás oktatás stb miatt). Az orvososm szerint a sok fertőzés úgymond kimarta a méhszájat. Fagyasztásra került sor, ami szörnyű volt, alig bírtam hazajönni. Azóta vigyázok nagyon és nem újult ki. Megjegyzem, 17 éves korom óta ugyanaz a partnerem, és azóta sem volt más.
Engem is bántott, hogy miért én?! De aztán ugye kezelték, utána nagyon ügyeltem a higiéniára, kerültem a közös fürdőket stb és azóta nincs panaszom, nem volt ilyen bajom többet.
Igyekezz pozitívan gondolkozni ezzel kapcsolatban és bízni abban, hogy ezen túlesel és többet nem lesz gondod vele. Sokan küzdenek ezzel, a barátnőimnél is előfordult, de miannyian túl vannak rajta a kezelés segítségével.
Fel a fejjel!
Köszönöm a válaszokat!
Kicsit megnyugtattatok. Köszönöm még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!