A következő hogy fog megjönni?
Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 17:11
1/7 anonim válasza:
átlagban a 28-30 nap a normális, de ha még fiatal vagy, vagy gyógyszert szedsz előfordul hogy 20.napra vagy akár késhet is több napot.
2/7 anonim válasza:
Konkrétabbat tudnál írni? Gondolom a havi ciklusodról van szó de pontosabban?
3/7 A kérdező kommentje:
jaj nem úgy értettem nekem ez még csak a második lesz
bocsi hogy értehetetlenül írtam
2009. máj. 11. 17:29
4/7 anonim válasza:
első vagyok,
számolj 20 nappal, és várd akkortól.tisztasági betétet tegyél be ettől a naptól, így nem érhet meglepetés.
Javaslom hogy egy kis kézinaptárba vezesd minden hónapba, hogy tudd milyen rendszerességgel jön meg, ráadásul ha mész nőgyógyászhoz a második kérdése az lesz mikor jött meg utoljára.
5/7 A kérdező kommentje:
és az nem lehet hogy késni fog ?de rögtön piros vér lesz vagy mi?
2009. máj. 11. 17:35
6/7 A kérdező kommentje:
am köszi a válaszokat
2009. máj. 11. 17:36
7/7 anonim válasza:
de, az is lehet hogy késni fog, ezen ne idegeskedj.
kevés nőnek jön meg napra pontosan, főleg ha nem szed fogamzásgátlót.De neked még nem kell.
először rózsaszínes, barnás valami jön, aztán véres.de érezni fogod valószínűleg ha megjön.
Anyukád, nővéred nem mondott el ilyesmit neked?vagy szégyenlős vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!