PCO szindróma terhességnél?
Figyelt kérdés
Mennyi az esélye, hogy tudok majd gyereket szülni PCOS betegség mellett? Lehet egyáltalán? És ha igen,milyen rásegítési móddal? És hogy ha mégis összejön egy baba, ezt a betegséget örökli-e a gyermek? A válaszokat köszönöm!2011. nov. 20. 13:10
1/3 anonim válasza:
Persze,hogy lehet.
El is lehet tűntetni a tüneteket.De ha ilyen betegséged van,azért utánaolvashattál volna:)
Ez arról szól,hogy inzulinrezisztencia van,nincs peteérés(vagy csak nagyon ritkán),illetve még az,hogy tele vagy citsztákkal.
Nekem az orvos azt mondta,hogy ciszta nélkül is lehet valaki pcos...
Összetett dolog.
Vannak peteérést segítő gyógyszerek(pl clostilbegit,nemtudom jól írtam-e).
Sokakon segít a diéta(specifikus diéták).
2/3 A kérdező kommentje:
Igazából az érdekel,hogy van-e aki PCOS-al szült gyermeket. A betegséggel tisztában vagyok, annyira hülye nem vagyok,hogy ne kérdezzem meg az orvosomat. A helyi azt mondta, nagyon csekély az esélye, a magánorvosom meg mást. De azért köszi:)
2011. nov. 21. 15:44
3/3 anonim válasza:
A PCOS egy civilizációs betegség. Amit az orvosod esetleg nem mondott el, azt megtudhatod a www.tenyek-tevhitek.hu oldalon, ha a kereső rublikába beírod, hogy PCOS. Ha elolvastad, akkor azt is látni fogod, hogy milyen könnyen és gyorsan gyógyítható, és már kezdhetitek is a babagyártást. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!