Egy hónap elteltével kétszer csináltam canesten kúp kúrát, mégis folyásom van, de mitől lehet?
Figyelt kérdés
A szülés óta mindig visszajön a fertőzés, és a doki sem tud mit csinálni. Hogyan lehetne megszüntetni?Már nagyon kellemetlen.
köszönöm a segítségeteket
2011. nov. 19. 21:06
1/3 anonim válasza:
A Canesten lószart nem ér, csak jó a marketingje: arra sarkallja a nőket, hogy inkább ne menjenek orvoshoz, hanem vegyék meg jó pénzért a terméket. Alapos tenyésztést kéne végeztetned.
2/3 anonim válasza:
Nem elég egy fertőzést kikezelni, bármi legyen is az, mert ördögi kör alakul ki azáltal, hogy a gyógyszerek, a fertőzést okozó bacikkal, vírusokkal egyött a "jó bacikat" is kiirtják, tönkre megy a természetes védekező rendszered. Ezeket vissza kell telepíteni, vagyis helyreállítani a hűvelyflórát. Erre többek között alkalmas a Protexin Gynophilus (ez az egyik legjobb).
3/3 anonim válasza:
nekem se vált be a canesten.
életmódváltás amit mindenki ajánl. elsőként hagyd el a cukros dolgokat. minél kevesebb műkaját egyél és minél több nyers zölséget, gyümölcsöt.
nekem egyébként évek óta van folyásom, én már nem próbálkozom gyógyszerekkel, mert csak átmenetileg hatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!