Szerintetek jó ha érdekel vagy nem?
Figyelt kérdés
Én már sok mindent tudok a havi vérzésről, mert bármikor megjöhet már nekem. Kicsit érdekel is. A barátnőmet ez nem érdekli és nem is tud róla semmit.Nekem már van a nemiszervemnél sok szőrszál meg a hónap alatt is már van pár. Neki még sehol. Anyukám azt mondta, hogy én már komolyabb vagyok, és lassan megjöhet és hogy már nem érdekelnek azok a dolgok mint őt. A barátnőm viszont még hát "gyerekes". Őt még nagyon sok dolog érdekli ami már engem nem.2011. nov. 18. 12:22
2/13 anonim válasza:
Határozottan jó, ha érdekel. Az sem baj, ha valakit nem, majd ha nála is aktuális lesz, érdekelni fogja.
3/13 anonim válasza:
Az nagyon jó, ha érdekel, hiszen ezt egy lány sem kerülheti el, és amint írtad, vannak már más testi jelei is rajtad a serdülőkornak. Puncid és a hónaljad is szőrös, tehát nemsokára megjöhet a menstruációd. Ha bármi kérdésed van még, nyugodtan tedd fel! Legalább Téged nem ér majd váratlanul, mert fel leszel rá készülve. Betét is legyen nálad most már mindig.
4/13 A kérdező kommentje:
Remélem hamar ő is el fogja érni, mert tényleg nagyon rendes lány. 11 éves vagyok és lány.
2011. nov. 18. 12:33
5/13 anonim válasza:
tök érett vagy :D ez szerintem jó de 11 évesen még szerintem ne a menstruáció legyen a fő témád :)
6/13 A kérdező kommentje:
Hát nem is az a fő téma, csak hát kicsit már kezd érdekelni. De nem, hogy most egész nap azt böngészem, csak hát jó róla tudni pár dolgot.
2011. nov. 18. 12:43
7/13 anonim válasza:
igen ez jó hogy felvagy készülve de ha a barátnőd még nem érett meg rá akkor te ne erőltesd :)
8/13 anonim válasza:
Nagyon jó ha egy lány időben felkészül a menstruációra, úgyhogy nyugodtan tájékozódj továbbra is, és ha van kérdésed még nyugodtan tedd fel! Harmadik voltam.
9/13 A kérdező kommentje:
Hát csak szóba hoztam a témát egyszer akkor jól van meg minden 5 percet nem beszéltünk róla. Amikor meg meg akartam neki mondani, hogy nekem lassan lehet megjöhet, akkor azt mondta fejeztem be és kész. Skypeon beszélgetünk és mután a mondatot leírta kilépet.
2011. nov. 18. 12:46
10/13 anonim válasza:
Nem mindenki egyforma ütemben fejlődik és serdül. Nyilván téged azért is érdekel a dolog, mert már testileg is érettebb vagy, mint ő. Szerintem az sem ciki, hogy őt 11 évesen ez még nem foglalkoztatja annyira. Ő kicsit később érik és kész. Nincs ezzel semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!