Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Még nem jött meg akkor beteg...

Még nem jött meg akkor beteg vagyok?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és még nem jött meg...most kezdek úgymond "növésben" lenni mert eddig nagyon vékony voltam..Az a lényeg hogy a húgom 13 és neki már megjött nekem meg csak folyásom van ált naponta kevéske de havonta kb egy hétig több van...mintha meglenne de mégsem az...most akkor beteg vagyok vagy majd megjön??
2009. máj. 10. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még nem betegség. A hugod más szervezet...mindenkinél változó az időpont. Szerintem nincs okod az aggodalomra!
2009. máj. 10. 15:07
 2/5 anonim válasza:
Vannak ilyen leányka nőgyógyászatok, speciel Pesten egyet tudok Madarász utcai kórháznál. Ő biztosan megnyugtat ha beszélsz vele.
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem vagy beteg. Mindenkinek más a ritmusa, van aki gyorsabban, van aki lassabban ér. Különben meg ha folyásod van, az már szereintem jó jel.

Azért ha 16 évesen sem jönne meg, érdemes egy nőgyógyászt felkeresni.

4/5 anonim válasza:

ez nem ebbe a temakorbe tartozik ....

ha n jon meg 16-17 eves korodig akkor nogyogyasz...felir gyogyszert amitol megjon

2009. máj. 10. 15:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..!!
2009. máj. 28. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!