Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mehszajseb okozza ezeket?

Mehszajseb okozza ezeket?

Figyelt kérdés
párommal neha fáj az egyuttlét.Van ugy hogy csak 2-3 napot faj utánna par hetig nem majd ujra.
2011. nov. 16. 10:45
 1/5 anonim válasza:
Nekem többször volt már méhszájsebem, és nekem vérzett is szex után, picit csak, vagy utána barnás folyásom volt.
2011. nov. 16. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj el nőgyógyászhoz, ott lehet hüvelyi ultrahangot is kérni. Ne tippelj, az egészség nem játék!
2011. nov. 16. 11:16
 3/5 A kérdező kommentje:
egy hete voltam...mehszajsebet talaltak.t het mulva citologia eredmenykor beszéljuk meg a fagyaszt'ás idopontjat.az orvvosnak elfelejtettem mondani ezeket.ezért kérdeztem h ettol lehet e.
2011. nov. 16. 11:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, inkább egyszerű gyulladásról lehet szó. Valamilyen fertőzés áll a háttérben, ami nem okoz egyéb tünetet.
2011. nov. 16. 11:24
 5/5 anonim válasza:
OFF: és hagyod magad fagyasztatni? van már gyereked? mert nekem azt mondták csak a tervezett szülések befejezése után szabad, mert bezárulhat a méhszáj :S
2011. nov. 16. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!