Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kinek mi a tapasztalata,...

Kinek mi a tapasztalata, miután abbahagyta a Diane 35 szedését?

Figyelt kérdés
Jövő 7től nem szedhetem,m vénykötelessé tették és el kell mennem újból dokihoz,és hiába fog felírni másikat,akkor is lesz 1hónap kihagyásom.Nekem a pattanásaimra írta fel és félek,h visszajönnek :(((
2011. nov. 14. 08:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Azt kéne n.yakon vágni, de alaposan, aki egy Szűz Archetípusú Istennőről (Diana, azaz Artemisz) fogamzásgátlót (!) nevezett el. Kb. mintha Don Juan-nak neveznének el egy katolikus szerzesrendet.

Valószínűleg visszajönnek a pattanásaid. De ha a dokihoz úgy mégy vissza, hogy csak a pattanásaidra írja fel a gyógyszert, és a vizsgálattal sem kell kínlódni, akkor meg nem tökmindegy, hogy mit szedsz?

2011. nov. 14. 08:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Anno nekem is a problémás arcbőröm miatt írta fel a nőgyógyász+védekezés miatt. Kb. 2 évig szedtem, s miután abbahagytam, a havim 1 év alatt állt csak helyre! Nem ajánlom senkinek.
2011. nov. 14. 08:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de eddig is vényköteles volt.
2011. nov. 14. 15:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Én is úgy tudtam,mégis mikor először mentem érte a patikában mondták,h legközelebb recept nélkül is nyugodtan kivehetem,és 2.x az nélkül vettem ki.
2011. nov. 14. 17:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor azt a patikust nagyon csúnyán meg lehetne büntetni...
2011. nov. 14. 17:32
 6/6 Aggra válasza:
Én most Diane 35-öt szedek (PCOS miatt). Egy barátnőm mondta, hogy már előre sajnál, amikor abbahagyom, mert neki a Diane 35-ről történő leállás után 14 hónappal sem jött teljesen rendbe a ciklusa.
2011. dec. 27. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!