Mi lehet a bajom? Fáj a hasam szédülök hányok de nem tudom mi lehet a bajom. Terhes tuti nem vagyok mert januárba voltam pasival utoljára meg menstruálok is szóval azt már észre vettem volna.
Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 14:07
1/3 anonim válasza:
innen nem hinnem, hogy barki is fel tud allitani neked diagnozist. El kell menned orvoshoz. Lehet vakbel is pl, en akkor produkaltam ilyen tüneteket, de mindnekepp kell, hogy orvos lasson!
2/3 anonim válasza:
Ha lázad is van, akkor valamilyen gyulladás is lehet, pl. petefészek gyulladás. De tényleg így látatlanban senki sem tudna mondani pontosabbat. Irány az ügyelet, vagy a sürgősségi.
3/3 anonim válasza:
hányós-hasmenéses vírus...én is elkaptam.menj orvoshoz, kapsz gyógyszert, szedj normaflort, és B6 vitamint.elengedhetetlen a sok folyadék!de ha hánysz, akkor csak kortyonként, hogy megmaradjon benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!