Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » D-mannóz port hol lehet kapni...

D-mannóz port hol lehet kapni Magyarországon?

Figyelt kérdés
Nagy szükségem lenne rá, mert fel vagyok fázva és nem nagyon múlik.Hét hetes kismama vagyok és nem akarok antibiotikumot szedni.
2011. nov. 13. 13:01
 1/2 anonim ***** válasza:
itt Debrecenben van a bioboltba,szerintem egy nagyobb bioboltban érdeklődj
2011. nov. 13. 20:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Én vajdasági vagyok és Magyarországról ,pontosabban Budapestről hozattam egy ismerősömmel D-mannozt!Ezen az oldalon fel van tüntetve,hogy hgyan tudsz rendelni,ill.a budapesti üzlet címe is meg van adva,ahol személyesen is meg tudod venni!

[link]

Azt azonban hozzátenném,hogy a D-mannose csak akkor fog segíteni,ha E-coli fertőzésed van.Én már javában ittam a készítményt és bosszankodtam is,hogy nem segít semmit,mire kiderült,hogy nem az E-coli a felelős a betegségemért,így a D-mannóznak nem volt semmi hatása!

2011. nov. 18. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!