Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a baj? Miért fáj...

Mi lehet a baj? Miért fáj oldalt a hasam? Ez normális?

Figyelt kérdés
Mensi elött vagyok.. 5-én kellett volna megjönnie azóta fáj a hasam görcsölök és folyásom is van. Ez mind rendben tudom normális.. De ha köhögök vagy hirtelen mozdulatot teszek begörcsöl oldalt a petefészkem környékén:S Ez mitől lehet? Még nem voltam nőgyógyásznál ezelött. És hogy az igazatt megvalljam egy kicsit félek:S Tudom nincs mitől, de akkor is..:S 16/L
2009. máj. 9. 13:00
 1/1 anonim ***** válasza:
előfordulhat, h késik a menzi, v kimarad. mint írtad, 16 éves vagy, ekkor ez még előfordul, hormonok dolgoznak. a fájdalom lehet petefészek gyulladás is. lassan azért illene elmenni nőgyógyászhoz ellenőrzésre. csak az első vizsgálat ciki. húzz szoknyát, így amíg az orvos nem vizsgál addig bugyi nélkül, ám mégsem pucéran állsz előtte.
2009. máj. 9. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!