Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi befolyásolja a menstruációt?

Mi befolyásolja a menstruációt?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy tegnap megjött időben, ahogy szokott és tegnap elkezdtem fogamzásgátlót szedni ( tehát eddig nem szedtem... ) Diana 35-öt, este vettem be 7-kor. Nagyon kevés a vérzésem ( sokkal több szokott lenni ) és borzasztóan fáj a hasam, alig bírom ki... Már vettem be tegnap este is cataflamot, azzal jobb lett ( kb 4 óra szenvedés után ), de most mégjobban fáj meg szinte hányingerem van! Máskor is szokott fájni, de ennyire azért nem... Alig bírok ülni, feküdni...

Van ennek köze az étkezéshez? Hogy valamikor nagyon tele eszem magam, valamikor alig eszek valamit egész nap? Pl. tegnap 10-kor keltem, 3-kor ettem egy almát meg egy banánt, fél 7-kor pedig egy nagyon kevés törtkrumplit. Tegnap előtt mcdonaldsos hamburger, sült krumpli, saláta, ( ez délben ) majd estefele itthon paprikás krumpli meg szendvics is...

Vagy mitől van ez??? Alig élek már!!! segítsetek!

18éves lány

2009. máj. 9. 12:05
 1/1 anonim ***** válasza:
az összevissza étkezés nem egészséges. de inkább az erős fogyókúra okoz menzis problémákat,az első 3 hónapban én is rendszertelenül és hasgörcsökkel menziztem, aztán beállt. egy mellékhatás maradt meg, ami eddig nem volt, a középidős vérzés. állítólag ezek még elfogadhatóak. a hányinger lehet az erős fájdalom miatt is, de lehet a gyógyszer mellékhatása is. ez a fajta gyógyszer sokaknak okozott problémát. én kevesebb hormontartalmút szedek. igaz annak az ára majd 6000/3 hó. lehet, h neked is váltani kell, de ezt szerintem a nőgyógyászoddal beszéld meg. a megfelelő étkezés pedig napi 5 alkalom lenne. egy alkalomnak megfelel 1 alma, v 1 joghurt is. a lényeg a rendszeresség és a változatosság. ha a hízástól félsz, akkor egyél mértékkel egészségesen. sok gyümi és zöldségféle, de enni kell húst és szénhidrátot is. a helytelen étkezés sok betegséget szül.
2009. máj. 9. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!