amikor 4kézláb álok akkor azt veszem észre hogy a mellem tövét jobban ösze lehet nyomni mint a bimbó felé közelítő részt.csak ebben a testhelyzetben érzem úgy mintha lenne a mellemben valami de az se biztos hogy van
nem tudom eldönteni 15 éves vagyok a melleim közepes méretűek még biztos fog nőni.a mell az csak zyírból áll?mert az enyémek kemények elég izmos vagyok egyébként is de ennek nincs köze hozzá mind2 mellem ugyan ilyen
lehet hogy daganat vagy csak fejlődök és azért
egy 16 éves lány
2009. máj. 8. 23:40
1/6 A kérdező kommentje:
elírtam 15 éves vagyok
nincs még menzeszem se voltam 1 vizsgálaton ahol azt mondták nincs baj h még nem jött meg de ott a mellemet nem vizsgálták meg
ja és amit érzek az nem golyó alakú hanem olyan alak mint a mellem csak a tövénél nem a mellkasomhoz (nem tudom mennyire érthető:S)
JA ÉS NEM FÁJ
2009. máj. 8. 23:43
2/6 anonim válasza:
Te lányzó, ne idegeskedj! A mell mirigyekből áll nagyrészt, biztos nincs semmi daganat ott. Fejlődésben lévő mellben sokkal inkább ki lehet tapintani a szerintünk oda nem illő csomókat. De olyna is van, hogy mielőtt megjön, kicsit mirigyesebb lesz a mell. Lehet azt érzed. Nyugi! :)
2009. máj. 8. 23:48
3/6 A kérdező kommentje:
jahjj remélem :S
2009. máj. 8. 23:54
4/6 A kérdező kommentje:
OLVASTAM A TÜNETEIT VALAHOL SEMMIFÉLE VÁLADÉKOZÁS NICS DE AZ IS BENNE VOLT HOGY A MELLBIMBÓ ELTÜNÉSE AZ VISZONT NÁLAM ELVAN TŰNVE DE MINDIG ILYEN VOLT
2009. máj. 8. 23:58
5/6 anonim válasza:
Előfordul a befelé forduló mellbimbó is! Ezzel főleg akkor lehet gond, ha majd egyszer szoptatni akarsz. Amúgy ha egy nő lehajol, természetes, hogy a mell kezdeténél /közvetlenül a bordák felett/ a szövetállom ány laza és a mirigyes rész a gravitáció folytán előre húzódik. A daganatos elváltozás egyértemü jele sem lehet a váladékozás pld. olyan nőknél, akik valaha már szoptattak. Nekem kb. 50/!!!/ éves koromig volt egy kevés sárgás, tejszerű váladék a melleimben, ha megnyomtam. A szokásos szűrések sem mutattak semmi eltérést, de jelentős a mirigyállományuk. Az már bajt jelez, ha a mellbimbónál, vagy odébb "behúzódik" a szövetállomány, vagyis megráncosodik egy bizonyos helyen. Tehát nincs okod aggodalomra. Ha mégis nyugtalan vagy, menj el egy mammográfiai vizsgálatra. Fájdalmatlan!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!