Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » PCOS-ról várok tapasztalatokat?

PCOS-ról várok tapasztalatokat?

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 21:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Írj bővebben,mi érdekelne róla konkrétan!!
2009. máj. 10. 10:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Pár hete állapították meg nálam, laborokra számíthátok, a továbbiakat nem tudok. Babát szeretnék, de félek így kicsi az esély rá. ( Nem vagyok sem túlsúlyos, sem a cukrom nem magas )Nem tudom, hogy alakult ez ki nálam, ill. miért.
2009. máj. 10. 15:45
 3/12 anonim ***** válasza:

Szió! Megint én vagyok...Én is pco-s voltam(vagyok)Mi3 évig próbálkoztunk a babával és végül nehezen,de sikerült!!!Nekem a legelején azt mondták, hogy meddő vagyok,de itt az 5 hónapos kislányom bizonyítékként,h nem!!Nagyon sok vizsgálaton ,gyógyszer szedésen mentem keresztül,végül a szurik segítettek!Sajnos időbe telik ,míg kifejtik hatásukat és lesz peteérés!!!Türelem,és ne görcsölj annyit a kicsiért!Úgyis sikerülni fog!!Én is nagyon elvoltam keseredve,meg minden. És amikor pozitív lett a teszt nem hittem a szememnek:-))

Alattomos egy betegség tudom!!Nekem súlyosabb volt ráadásul,mert a hormonjaim teljesen+bolondultak,cukrom,inzulinszintem az egekben volt és rettenetesen el is híztam!!Ne aggódj!!A dokim azt mondta,h velem példálozni kéne,mert csodaszámba ment ilyen értékek mellett a teherbe esésem:-)Fő a nyugalom!!A fejleményekről létszi tájékoztass,mert nagyon szeretném figyelemmel kísérni,hogy hogyan alakulsz!!!Nagyon drukkolok!!!BarBi

2009. máj. 11. 09:29
 4/12 anonim ***** válasza:
+int BarBi vagyok!Amúgy ez örökölhető sajnos!!!Kérdezd+ családod női tagjait,h kinél fordult elő,h nehezen estek teherbe!!
2009. máj. 11. 09:31
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm,jól estek a bíztató szavaid. Sajnos fogalmunk sincs nálam hogy alakulhatott ki, mert a családban senkinél nem volt ez a betegség. Cukrom inkább alacsony és túlsúlyos sem vagyok. Most várom a mesim, mert a 10.napon megyek az első laborra.
2009. máj. 12. 20:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Szió!+int Barbi vok!+kérdezhetem,h merre laksz?Mert,ha győr környékén,még 1 nagyszerű orvost is tudnék neked ajánlani!!!
2009. máj. 13. 14:42
 7/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. Pécsi vagyok, de azért köszönöm!
2009. máj. 17. 16:12
 8/12 anonim ***** válasza:
szió Barbi vok megint ha esetleg szeretnél dumálni,vagy vmi nyugodtan írj privátba!!!
2009. máj. 19. 16:52
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi.Fogok írni!
2009. máj. 20. 21:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Sokaknak ajánlják, hogy szedjenek fél évig fogamzásgátlót (Diane) és amikor abbahagyják, teherbe esnek. Velem is ez történt, noha nem terveztük. 4 orvos is mondta, hogy meddő vagyok, egyikük a petefészkemet is ki akarta venni a ciszták miatt. Még jó, hogy nem hallgattam rá. Most 3 hónapos a kislányom. :)
2009. aug. 3. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!