Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van ez? Ma azt vettem...

Mitől van ez? Ma azt vettem észre, hogy nagyobb mennyiségű folyásom van, mint amikor peteérésem van. Amikor hazajöttem, volt benne csekély mennyiségű vér is. Kell izgulnom?

Figyelt kérdés
A menstruációm már egy hete lezajlott. Lehet ez attól, hogy nem tisztult le teljesen a vér? Párkapcsolatban élek, és szexuális életet is élünk. Kérlek adjatok tanácsot! A válaszokat előre is köszönöm!
2009. máj. 7. 16:17
 1/4 A kérdező kommentje:
Húha ezzel a problémával egyedül lennék? :/
2009. máj. 7. 17:12
 2/4 anonim válasza:
nekem is hasonló szokott lenni, bár én tabit szedek de én nem szoktam izgulni....de ha aggodsz akkor vegyél tesztet (gondolom attol félsz) és csináld meg, de nemhinném h bármi komolyabb.
2009. máj. 7. 17:37
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Lehet esetleg attól, hogy megerőltettem magam ma? (mert tesin elég keményen lefárasztottak minket)

2009. máj. 7. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz. Az a legiztosabb. Lehet, hogy valami fertözés ( Trihonomas, - nem veszélyes).
2009. máj. 10. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!