Nem voltam még sohasem kórházban, ezért nem tudom hogy oda mehetek dokihoz, mert ár elegem van, hogy nem találom meg az "igazi nőgyógyászt"!!!!
Debrecenbe mennék a Kenézy kórházba,szombaton! a kórházakba elvileg mindig van rendelés nem? ki ott a jó kedves, megbízható orvos?
Nem debreceni vagyok, ez nem gond?
Köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 7. 14:34
1/7 anonim válasza:
1. Szombaton korházban csak az ügyeletes orvos van bent.
2. Ha nincs bent egy orvosnak magánrendelője, akkor szerintem nem fogadhat, ha nem oda tartozol.
2009. máj. 7. 14:37
2/7 anonim válasza:
Hétvégén nem csak ügyelet van? Én voltam már ügyeleten, enyhén szólva nem igazán örültek nekem, nehogy téged is csalódás érjen.
2009. máj. 7. 14:40
3/7 A kérdező kommentje:
akor maradnom kell annál a dokinál,ahol lakom? ez rémes :(
2009. máj. 7. 14:40
4/7 anonim válasza:
Mehetsz magándokihoz. Nincs több orvos a rendelésen ahová tartozol?
2009. máj. 7. 14:41
5/7 anonim válasza:
Nem tudom mekkora településen laksz, de nálunk több doki van a rendelőben, lehet választani. De a klinikán is vannak dokik az ambulancián elég sokan. A bőség zavara mondhatni. Jobban járnál, ha ismerős által ajánlott dokit keresnél fel. Ez így elég zsákbamacska.
2009. máj. 7. 14:43
6/7 A kérdező kommentje:
egy orvos van ahol lakom. nála voltam legelsőnek és nagyon rossz tapasztalaot van vele. elmondtam a problémám, ugy megvizsgált mint egy hentes és még flegmázott hogy nekem gombám van. magándoki meg csak egy héten egyszer van nálunk, az sem idevalósi, és nekem drága egy vozsgálat 5000FT :(,sajnos most is hüvelygombával küszködöm és azért keresnék egy rendes dokit. azt hittem lehet menni a kórházba,nem csak akkor ha debreceni lakos vagyok :(. egy másik városban meg tanulok, mostanság oda járok dokihoz, de mégsem sikerült kikezelnie ebből a bajbol,meg az asszisztense nagyon durva a betegekkel,így hogy mennyek, ha csak lehordanak. a doki is mikor milyen kedvében van.
2009. máj. 7. 14:44
7/7 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyen kellemetlen tapasztalataid vannak. Én is volt, hogy vissza kellett mennem, de nagyon cikinek éreztem, de az egészség az első.
Talán hívd fel a kórházat és hátha az nőgyógyászati osztályon tudnak tanácsot adni, hátha ott is van rendelés napközben. Egy próbát megér, hátha valaki fogad ott is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!