Szerintetek is dagadt vagyok?
Lehet, hogy szerinted dagadt vagy, de az még nem biztos, hogy úgy is van. Nem kell piszkafának lenni, főleg úgy, hogy ezer százalék, hogy még nőni is fogsz.
Ha ennyire nem vagy elégedett magaddal, sportolj, akkor majd nem lesz energiád butaságokon gondolkodni. És biztos, hogy karcsú is maradsz.
Első vagyok :)
Figyu, szerintem 165-nél az az 54 kiló nem sok, ha táncolsz akkor ne izgulj, előbb utóbb meglesz a hatása. A tánc szépen szokta nevelni a testet, általában oda ahová kell. Ráadásul nemsokára elkezdesz erőteljesen nőni, és majd meglátod fogyni fogsz. Úgyhogy NE AGGÓDJ! :)
Kérdező, mielőtt itt félremagyarázzák tájékozatlan emberek a szavaimat: a hízós szakasz, amikor a súlyod gyarapodik (nem jelenti azt, hogy kövér leszel), a nyúlós meg, amikor a magasságod.
Ha egyszerre nőnél is és gyarapodna a súlyod is hozzá, az úgy megviselné a szervezetet, hogy nem bírná ki, ezért váltakozik ez a két szakasz.
Csak hogy egyértelmű legyen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!