Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » EZ micsoda? Nem értem, már...

EZ micsoda? Nem értem, már elmúlt a menstruációm.

Figyelt kérdés
13 éves vagyok augusztusban jött meg. Legutóbb április 20-24-ig tartott. Most is véres lett a bugyim, de már nem vérzek. ez most mitől van?
2009. máj. 5. 14:29
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

13 évesen és kb. fél évvel ezelőtti első mensi esetén még nem kell aggódnod, ha néha össze-vissza jön meg. Én emlékszem, mikor 14 évesen először megjött, majd néhány hónapig nem. Elképzelhető, hogy a peteérésed miatt volt néhány csepp vérzés, de az is, hogy hormonálisan még nem vagy rendben. Még a felnőtteknél is előfordul, hogy nem akkor jön meg pl. a stressz miatt, amikor kellene.

Persze ettől függetlenül javaslom, hogy beszélj anyukáddal és ha ő jó ötletnek tartja, vigyen el egy nőgyógyászhoz. Nem kell félned, ultrahangon is meg tudja nézni, amit meg kell.

2009. máj. 5. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!