Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A barna folyás utalhat arra h...

A barna folyás utalhat arra h terhes vagy?

Figyelt kérdés

Menszesz helyet,barna folyás jöt! És mensi napja előtti 5dik napban kezdet jönni a barna folyás és még mindig tart:S v már 1 hétig:S az elején alig volt,de most jóval több van!:S És kicsit se vörös....

Lécci segítsetek!

2009. máj. 5. 12:07
 1/6 anonim ***** válasza:
a terheséggel is összelehet hozni,de fertözésre és cisztára is utalhat.keress egy nögyogyászt!
2009. máj. 5. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Menjen nőgyógyászhoz, hogy a gyulladást,vagy cisztát is kizárhassák!

2009. máj. 5. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Fontos,hogy mihamarabb keresd meg a nődokidat,mert ez lehet baba,gyulladás,esetleg más is.Ha szeretkezés után,vagy közben is van,akkor előfordulhat,hogy a méhszáj területéről vérzés indul a mechanikai behatás miatt és annak a következménye a barnás folyás!Ez a fajta folyás is eltarthat napokig,és eredményezhet gyulladást.Csinálj esetleg egy tesztet addigis.
2009. máj. 5. 13:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Jó van bunkóka elírtam,attól még nem kell ilyenek lenni!

Köszönöm a válaszokat!:)

2009. máj. 9. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
3.vagyok.Kit tartottál bunkónak,és miért?
2009. máj. 10. 19:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Mert úgy kérdeztem a kérdést a végén,hogy vagy és nem vagyok-al! ÉS azé ugy is válaszoltál és érezni lehetett a válaszába a bunkósságot!
2009. máj. 10. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!