Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért mindig ilyenkor jön meg...

Miért mindig ilyenkor jön meg a menzeszem?

Figyelt kérdés
Ha beteg vagyok mindig olyankor jön meg a menzesz, de most az csak egy dolog h betegségkor de most akkor is jött meg amikor kirándulni megünk az osztállyal fürdős helyre, és még csak 12 éves vagyok ezért nem akarok tampont! Így viszont nem fürödhetek? De, én szeretnék! Kisírtam már a lelkemet most is sírok és ez olyan rossz! Mielőbbi válaszokat! Pl.: Hogy ne legyen olyan erős a menzesz, mert még van 2 napom a kirándulásig!
2009. máj. 5. 10:27
 1/7 anonim ***** válasza:

hát ne fürödj én azt tanácsolom,mert fertözést nagyon könnyen összeszedhetsz és az nem tesz jót:S

hát öszintén mini tampont javasolnék vagy pedig lábadat rakd csak a vizbe és locsikálj a medence szélén betéttel...

gondoldo irj privátba:)

2009. máj. 5. 11:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet privátban írni!? Ja és még az is gáz h nekem 1 hétig szokott tartani a menzi és soha nem jól jön meg hanem össze vissza és elég erősen van- ha van! Azt nem lehet vhogy megcsinálni h ne legyen olyan hosszú a menstruáció? olvastam a citromos dolgokat is, de nem vált be! Azért szeretném h ne legyen olyan hosszú vagy erős mert szombaton lagziba megyek! + Esküvőre! =) =S :S :( Gyorsan válaszoljatok és értelmeset, am az 1.- nek non köszi!
2009. máj. 5. 11:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nemsokmindent tudsz most csinálni. Ha valamivel elis éred,hogy ne legyen olyan erős, attólmég nem mehetsz vízbe betéttel. Én a helyedben tuti tampont használnék a kirándulásés a lagzi alatt. Tul lehet élni, sőt még kényelmesebb is mint a betét. A keresztlányom most 13 éves, a nyár miatt ő is áttér a tamponra..
2009. máj. 5. 14:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát anya se se tesóim se mamám nem ajánlotta még a tampont, ezért még nem az h nem merem de nem is szeretném! De, legalább lesz kifogásom h miért nem megyek vízbe: azért mert meg vagyok fázva sőt, lázam is van! És ezzel nem is hazudnék! A Betétet hány óránként kell kb.: cserélni?
2009. máj. 5. 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:
használj tampont akkor fürödhetsz.Ha zavar a menzeszed akkor menny el gyermek nőgyógyászhoz sokat segíthet ha akarod és lehet akkor fogamzásgátlót is írathatsz fel vele és akkor nem lesz menzeszed csak áll menstruációd
2009. máj. 5. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:
8-10
2009. máj. 5. 19:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek szombatra elmúlik a menstruációm, azaz nem lesz olyan erős vagy valami?
2009. máj. 5. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!