Niki092786 kérdése:
S. O. S. Én 13 éves lány vagyok és még mindig nem menstruálok ez normális? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 15:46
11/24 anonim válasza:
uristen hívjuk fel bmeg a kórházat.. nyugodj már meg 13 évesen még bőven megjöhet kb 17 éves korodig..
12/24 anonim válasza:
utolsó válaszolónak igaza van. nyugodjál már le. örülj h még nincs meg. egyszer majd csak megjön.
13/24 anonim válasza:
örülj neki hogy még nincs meg..barátnőmnek 3. óta van meg...:s addig jó amíg nem kell e miatt is aggódnod!
14/24 anonim válasza:
Tudom, későn írok, és már lehet, hogy nem aktuális... De én 17 leszek szeptemberben és még SOHA nem menstruáltam.
15/24 anonim válasza:
Neked lehet, hogy már beszélned kellene nőgyógyásszal erről...
16/24 anonim válasza:
Már voltunk, és megállapította, hogy fejletlen a méhem.
17/24 anonim válasza:
Akkor neked előttem levő nem lehet gyereked??
18/24 anonim válasza:
Mar bocsi de mindenki kérdezett mar ilyet miért nem kerestél ra es amúgy is szerintem te is tuttad hogy ha 16eves koromig nem akkor menj orvoshoz nem megbántani akarzalak
19/24 anonim válasza:
Ez normális én csak azt tudom ajánlani hogy kérdezd meg anyudat mamádat stb. hogy nekik mikor jött meg és akkor lehet hogy neked is akkor fog
20/24 anonim válasza:
Én mindjárt 15 vagyok,és most jött meg:)) alacsony és vékony vagyok szóval én sohasem paráztam azért,hogy még nem jött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!