Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valaki vett már be esemény...

Valaki vett már be esemény utáni tablettát?

Figyelt kérdés
Pont egy hete volt rá szükségem,(ezelőt még soha)és meddig várjak vele mig megjön?
2009. máj. 4. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem túl érthető, mit akarsz tudni? Hogy mikor jön meg?

Az esemény utáni nem 100%

Minél később veszed be az esemény után, úgy csökken a hatékonysága. Szóval, ettől még mindig lehetsz terhes, csak kisebb eséllyel.

Kéne venni egy tesztet. Rendes időben kéne megjöjjön, mikorra vártad.

2009. máj. 4. 10:10
 2/5 A kérdező kommentje:

40 ora elteltével vettem be.

az sok?

2009. máj. 4. 10:16
 3/5 anonim ***** válasza:
A 40 óra nem sok, tudtommal 3 napon belül lehet bevenni, de gondolom ez fel volt tüntetve a gyógyszer használati utasításán, tájékoztatóján. A menstruációt pedig ez nem befolyásolja. Anno én is vettem be ilyet, és nem lett gond, működött.
2009. máj. 4. 10:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is vettem már be 4 éve, de én a dolog után kb. 13 órával. aztán persze nekem sem akart megjönni, így halálra rémültem, és rohantam a nőgyógyászhoz. nem voltam szerencsére terhes, de a doki elmondta, hogy az egy dolog, hogy 72 órán belül ad védelmet a gyógyszer, de e nem azt jelenti, hogy ez idő alatt egységes a hatékonyság, tehát minél később veszed be, annál kevésbé hat. nekem egy évembe telt mellesleg, mire rendeződött a mensesem, soha többet nem vennék be ilyen szert.
2009. máj. 4. 11:57
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem is volt egyszer de én kb 12óra múlva vettem be szerencsére nem volt gáz de azért aggódtam egy darabig.
2009. máj. 21. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!