Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális? Vagy nem?

Ez normális? Vagy nem?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan fertőzés, aminek csak annyi a tünete, hogy a fehérfolyás enyhén sárgás színű? Csak mert 15 éves vagyok és még nem jött meg, és az én folyásom ilyen sárgásfehér, de nincs semmi más tünetem. Nem viszket, csíp, éget vagy büdös. Nem tudom mióta ilyen, szerintem mindig is ilyen folyásom volt, szóval nem hinném, hogy ez fertőzés. Amúgy már van egy kicsi mellem, szőrödökök egy jó ideje, szóval...szerintem csak későn érő típus vagyok. De azért kíváncsi vagyok a ti válaszaitokra is, meg azért biztosra szeretnék menni, hogy nincs-e valami bajom mégis. :S
2011. okt. 21. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
menj nőgyógyászhoz..cisztára utaló jel.:)
2011. okt. 21. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
miért kell a kérdezőbe belehozni a frászt?-.- Kedves kérdező!Nyugodj meg, szerintem csak későn érő vagy.De ha 16 éves korod után sem jön meg akkor fordulj nőgyógyászhoz.:)
2011. okt. 21. 21:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem értem. ( [link] itt azt írják, hogy a normális fehérfolyás halvány sárgásfehér, nekem is ilyen, nem hiszem hogy cisztáról lenne szó.
2011. okt. 21. 21:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a 2. hozzászólónak! :) Hát igen, eléggé megijedtem. :S
2011. okt. 21. 21:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem ijesztgetni akarlak, de pont azért lenne jó ha orvoshoz mennél, mert így legalább Te is megnyugszol. Teljesen biztosat csak ő tud mondani. Látatlanban nem lehet!
2011. okt. 22. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!