Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nagymellű nőknek jelent...

A nagymellű nőknek jelent valami gondot a nagy mell?

Figyelt kérdés
Én a sorstól elég pici ciciket kaptam. Simán tudok hasra feküdni futás közben nem "lötyög" és nem zavar. Elképzeltem hogy milyen lehet nagyobb mellel élni. Kedves nőtársaim jelent valakinek gondot az hogy nagy a melle? Mégsem olyan jó ne ábrándozzak?
2011. okt. 19. 21:59
1 2
 11/13 ramona4 válasza:
nekem is elég nagy bárn em akkora mint a belinkelt képeken pedig csak 19 vok és hát suliban is elégé megkapom a szekálást de nem zavar igazából kocogni elégé kényelmetlen meg a tesi órák sem a kedvenceim főleg ,hogy teljesítenem is kéne valamit mert ugye vékony vagyok elvárják
2012. jan. 11. 09:05
 12/13 anonim ***** válasza:
ramona4, te is menjél sportboltba, futóboltba, és vegyél egy jó sportmelltartót. Kérjed bátran az eladó segítségét, nem ciki. Meg fog változni tőle a világ. Ha nem jó melltartóban futsz meg tornázol, az nemcsak kellemetlen, hanem a melled szépségének is árt, mert meglazulhatnak a szalagok, amik tartják.
2012. jan. 12. 09:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Én 80H-s melltartót hordok. A férjem imádja, a pasik a villamoson szintúgy, a hátam már sokkal kevésbé. Hason alvás kizárva, a sportolásban is akadályoz. Futáskor 2 melltartót veszek föl hogy megtartsa. Nagyjából ennyit tudok mondani.
2012. szept. 11. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!