Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináltatok amikor megjött?

Mit csináltatok amikor megjött?

Figyelt kérdés

hol volt?

mikor?

mindent!

2011. okt. 15. 08:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

12 voltam, épp haza fele mentünk anyával a boltból. Nagyon kellet pisilnem, elmentem vécére és akkor láttam, hogy megjött. Nálunk se volt nagy ügy belőle.

21/N

2011. nov. 3. 17:49
 12/19 anonim ***** válasza:
kérdező, te erre vered amúgy?
2011. nov. 3. 18:14
 13/19 anonim ***** válasza:
17:18-asnak: 8 évesen már megvolt? Az nagyon korai,nincs vmi hormon problémád? Ekkor már nőtt a melled meg szőrösödtél? Amúgy az az egészséges,ha 9 és 17 éves korod között jön meg. 12/L
2011. nov. 3. 19:34
 14/19 anonim ***** válasza:
Suliban valamikor, de csak otthon vettem észre, 11 voltam. Anya tök aranyosan mondta, hogy "nagylány" lettem. Adott betétet, ennyi, semmi para. :D
2011. nov. 3. 22:53
 15/19 A kérdező kommentje:
én lány vagyok te észlény!!!!!!
2011. nov. 5. 08:13
 16/19 anonim válasza:
19:34:nincsen semmi bajom :// És igen mind amiket felsoroltál eléggé "korán" jöttek.Anya elvitt orvoshoz mert ő is azt gondolta hogy valami bajom van.Az orvos azt mondta teljesen normális vagyok csak korábban történnek meg velem azok a "dolgok".
2011. nov. 5. 17:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 19:34-es. Értelek. Tényleg kicsit korai de ez van. Amúgy az iskolában mit szóltak hozzá?
2011. nov. 6. 15:10
 18/19 anonim válasza:
:) Néztek és ugyan ezt kérdezték mint te
2011. nov. 6. 16:17
 19/19 anonim ***** válasza:

12-13 éves voltam. Tesióránk volt. Párokra osztott a tanár én egy olyan fiúval kerültem össze aki viszonylag a haverom volt. Matracon kellett csinálni a gyakorlatokat felváltva. Épp felüléseket kellett csinálni és ő fogta a lábam..láttam hogy valamit mosolyog. Mikor felültem odajött szólni egy lány hogy nézzem meg a gatyám. Egy 15 centis átázás volt rajta..gondolhatjátok hogytéreztem magamat! :((

És az a legszomorúbb hogy az más lányok is látták és nem jöttek volna oda szólni hamarabb csak néztek és röhögtek..nem tudtam mi van!

A fiú viszont soha nem hozta fel a dolgot és nem mondta el senkinek!

15L

2014. jan. 3. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!