Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miféle hormonzavar miatt...

Miféle hormonzavar miatt változhat meg a hüvelyi folyás?

Figyelt kérdés
a héten voltam nődokinál azzal a panasszal, hogy valamilyen fertőzésem lehet... (tünetek: sárga, büdös folyás,néha viszketés). A doki azt mondta, hogy nem hinné, hogy gombás fertőzés lenne, hanem lehetséges, hogy valamilyen hormon-zavar/változás okozza ezt. Milyen fajta hormon-zavarra/változásra gondolhatott???? Ugy nem a terhességre gondolhatott??? azt ugye megmondta volna????
2009. ápr. 30. 23:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha terhességet talált volna, azt köteles lett volna megmondani. A terhesség önmagában egyébként sem jár ilyesfajta folyással. Mellesleg én elmennék egy másik nőgyógyászhoz,mert még ha okozna is hormonzavar ilyen elváltozást, az már más tünetekben is jelentkezne, nem csak a hüvelyváladékban. Nem gondolnám, hogy hormonok viszketést okoznak, és gennyes váladékozást sem.
2009. máj. 1. 13:36
 2/3 A kérdező kommentje:
ez a doki csak azt mondta, hogy lehetséges, hogy egy hormonváltozás okozza ezt. Nem tudta biztosra venni és vett kenetet, aminek az eredménye jövő héten jön meg, szóval akkkor lehet majd biztosat tudni
2009. máj. 1. 15:33
 3/3 anonim ***** válasza:

tudom,ezt a kérdést már rég tetted fel de kíváncsi vagyok. mi lett az eredmény? Nekem is hasonló problémám van most (bár nem viszket.és nálam a terhesség kizárva,mert szűz vagyok.)

14/L

2011. jún. 25. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!