Ez nagy baj lehet? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
A helyzet az, hogy én 10 éves korom óta menstruálok. Egy idő után be állt rendszeresre, semmi probléma nem volt ezzel, azt leszámítva, hogy nagyon nagyon erős vérzéseim voltak.
Utána 16 éves koromban egyszer csak nem jött meg... rendszeresen járok orvoshoz is. Ő azt mondta mindent rendben talált, várjak, és majd meg fog jönni.
Egy évig kimaradt a menzeszem! Majd megjött... de már nem volt koránt sem erős. Onnantól kezdve rendszeres volt újra. Egy évig újra rendben volt...
Most viszont már 3. hete, hogy folyamat vérzek. Az első héten gyenge volt nagyon, majd a hét vége fele úgy tűnt, hogy elmúlt.
De a második héten meg nagyon fölerősödött, és iszonyú görcsökkel járt. Most van a 3. hét, és hol erős, hol gyenge...
Szerintem ez nem normális. Járt már valaki hasonlóképp? Félek, hogy valami baj lehet.
19/L
Nézd, attól, hogy a legutóbbi ellenőrzésen (2-3-6-10 stb. hónapja) nem találtak semmit, még lehet bajod. El kell menni dokihoz. Kialakulhatott egy ciszta, ami veszélyes,é s azonnali kezelést igényel. Lehet hormonális oka, azt is kezelni kell.
De az is lehet, hogy semmi extra, a húgomnál 2-szer fordult elő ilyen életében, neki semmit nem találtak, de mindkétszer teherbe esett a 3 hetes vérzést követő hónapban (próbálkoztak).
De senki nem lát beléd, az elhúzódó vérzés viszont vérszegénységet okozhat, az meg egy halom más problémát. Úgyhogy kérj időpontot és kérdezz meg egy szakembert.
Köszönöm a válaszokat, holnap el is megyek dokihoz.
2. válaszoló: 165cm vagyok, és semennyit sem nőttem akkor. Azóta sem.
Gondoltam arra is, hogy a stressz miatt lehet, mert mostanában nagyon ideges vagyok sok dolog miatt. Na de ennyire elhúzódna akár a stressz miatt is?!
De igen.
Amikor egy évig kimaradt, akkor is hasonló problémám volt, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!