Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » S. O. S! Évek óta tartó...

S. O. S! Évek óta tartó felfázásra mit tudtok tanácsolni?

Figyelt kérdés

Kb. 4 éve szenvedek vele és rengeteg orvos és számtalan gyógyszer után úgy döntöttem, hogy megpróbálkoznék valamilyen alternatív megoldással is. Pl. ha tudtok olyan teákat, vagy bármit, ami nektek segített, nagyon szívesen fogadnám. Már nagyon el vagyok keseredve!:(

Olvastam, hogy régebben voltak ezzel kapcsolatos kérdések, az ott javasoltakból is ki fogok próbálni mindent, de hátha vannak olyanok, akik még nem osztották meg tapasztalataikat! Nagyon hálás lennék!

Egyébként nagyon elővigyázatos vagyok, mindig melegen tartom magam, ezzel nincs probléma, de ennek ellenére is felfázok!:(

2011. okt. 7. 18:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha azóta van, akkor összefügghet vele. A párod volt már vizsgálaton?
2011. okt. 7. 21:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

- Szex után azonnal el kell menni pisilni

- nekem a doki nitrafurantonin beszedését javasolta szex után 1 szemet.

2011. okt. 7. 21:33
 13/18 A kérdező kommentje:

Grapefruit csepp talán még van is itthon, tényleg iszonyú íze van.:S De akkor azt is visszaiktatom az étrendembe.

Nem a mostani párommal vesztettem el a szüzességem, de az exemmel még durvább volt a dolog, a mostani párommal már mondhatni, hogy kicsit jobb, de továbbra is inkább az elviselhetetlen kategóriába sorolnám.

Párom már hazajött és több, mint 8ezret fizetett mindenre összesen.:S Húzós, de már muszáj volt. Viszont most már jó kis készletem van, úgyhogy valamelyik csak használ. Már be is vettem 2 tőzegáfonyás tablettát! Ezt mindig szednem kell, vagy csak, ha érzem, hogy kezdődnek a tünetek?

Köszönöm az újabb válaszokat is, bővítettem a listámat!:)

2011. okt. 7. 21:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia !

Ez gyakori probléma a nőknél. Én is szenvedtem vele éveket, mire rájöttem, mit tegyek, azóta hálistennek nem jön elő.

Szóval: Szexuális együttlét után, ahogy írták itt többen is, menj el rögtön wcre.

Utána jön egy elég kellemetlen dolog, de ha kibirod, nyertél:)alaposan,HIDEG vízzel alulról mosakodj meg. Ne félj, nem fogsz felfázni!!!

A bacik könnyedfén felvándorolnak a hugycsőben,és másnap harmadnap ha vki érzékeny rá, előjön a nyavalya.

Mióta igy teszek, elfelejthettem a betegséget.

Lényeg, hogy a partnered/barátod is egészséges legyen, mert azért nem lehet teljességgel kizárni az egyéb bajokat.

A gombás fertőzést ki kell kezelni 100%osan, mert könnyen visszatér! Nemcsak téged, őt is kezelni kell, met yoyo-effektben visszaadja neked és akkor értelmetlen a kezelés.

Az első témánál: hozzá kell, hogy szokjatok egymás baktériumflórájához, akkor nem lesz baj.ha vki ritkán él nemi életet, akkor is sajnos elő szokott jönni ez a "felfázásos" dolog, aminek semmi köze a felfázáshoz, csak a tönetek hasonlóak.

Sok folyadék(tea,víz,),tőzegáfonya is jó,vesetea,minden olyan, ami átmossa a hugyutakat.A körte, mint gyümölcs príma!

Sajnos sokan nem tudják, mit tegyenek, beszedik a sok gyógyszert, antibiotikumot, ami kinyírja a bélflórát, a hozzászokás pedig garantált:(

Remélem tudtam segíteni, szép napot neked!

2011. okt. 8. 09:12
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb tanácsot, kipróbálom a hideg zuhanyos megoldást is.:) Bár most éppen nincsenek tüneteim, de valószínűleg csak azért, mert megjött közben a menstruációm, ilyenkor mindig elmúlnak a tüneteim.

A páromat is elküldöm egy kivizsgálásra, aztán meglátjuk neki mit mondanak.

2011. okt. 8. 13:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Szeirntem egyértelműen oda vissza fertőzöd magad hüvelyről hugycsőbe és vissza. Egyszerre kéne a kettőt kezelni,nőgyógyász+urológia.
2011. okt. 9. 11:44
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor már én sem tudom megkülönböztetni a gombásodást a felfázástól!:( Köszönöm az ötleteket, tapasztalatokat. Mindent bevetek!!!!
2011. okt. 9. 23:05
 18/18 A kérdező kommentje:

Na megírom akkor a tapasztalatokat, ahogy ígértem.

Kipróbáltam az urogint és hozzá szedtem tőzegáfonya tablettát. Úgy tűnik ez a kombináció hatásos volt. Egy hét után elmúltak a tüneteim. Azóta megint éreztem, hogy kezd előjönni, bevettem 2 tőzegáfonyát és még most is jól vagyok. Ja és mikor nagyon rosszak voltak a tünetek, akkor meleg vizes palackot raktam a lábam közé és kicsit enyhített rajta ez is.

Azóta voltam egy újabb nőgyógyásznál, kiderült, hogy van egy elég csúnya méhszájsebem, de többet tőle sem tudtam meg (mit kezdjek vele, okozhatja-e a tüneteket), szóval holnap megyek a következő dokihoz.:(

Szóval én is tudom ajánlani az urogin + tőzegáfonya kombinációt, nekem bejött, bár nem tudom még mennyire tartós. Az uroginnak tényleg iszonyatos íze van, de a végére már hozzászoktam.:)

2011. okt. 20. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!