Mikor jött meg ujra a menstruáció?
Figyelt kérdés
1 éve született meg kisfiam császármetszéssel,utána 5-6 hétig véreztem, majdnem 7 hónapig szopizott, addig nem volt menzeszem, viszont mostmár ideje lenne...minden hónapban ugyanazokon a napokon görcsölget a hasam, néha kevés kis véres trutyi is van, olyan mint amikor már múlóba van normál esetben, aztán ennyi vérzés nincs, terhes nem vagyok csináltam tesztet. érdekelnének a tapasztalatok. előre is köszi2009. ápr. 29. 12:38
1/5 anonim válasza:
Nekem 9 hónapos volt a kislányom,mikor újra megjött, és után minden hónapban teljesen pontosan (jobban beállt, mint szülés előtt). Egyébként 2 évig szoptattam. Viszont szoptatás mellett nem estem újra teherbe. Csak miután abbahagytuk.
2/5 anonim válasza:
Én 2 hónapja szültem és most jött meg,pedig szoptatok.
3/5 anonim válasza:
Én a másik véglet vagyok,pedig én is 22 hónapig szoptattam.Miután elmúlt szülés után a vérzésem teljesen normálisan jött meg kb. 4 hétre rá!
Nálunk az 1. baba is csak becsúszott,szóval nem akartunk kockáztatni,ezért iarattam fel fogamzásgátlót,aminek köszönhetően (4 hónapig szedtem) kb 10 hetet véreztem végig!
5/5 anonim válasza:
Én az első gyerkőcömet 20 hónapig szoptattam,és 14 hónapos volt,amikor megjött.
Üdv:egy 3 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!