Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor jött meg ujra a menstruá...

Mikor jött meg ujra a menstruáció?

Figyelt kérdés
1 éve született meg kisfiam császármetszéssel,utána 5-6 hétig véreztem, majdnem 7 hónapig szopizott, addig nem volt menzeszem, viszont mostmár ideje lenne...minden hónapban ugyanazokon a napokon görcsölget a hasam, néha kevés kis véres trutyi is van, olyan mint amikor már múlóba van normál esetben, aztán ennyi vérzés nincs, terhes nem vagyok csináltam tesztet. érdekelnének a tapasztalatok. előre is köszi
2009. ápr. 29. 12:38
 1/5 anonim válasza:
100%
Nekem 9 hónapos volt a kislányom,mikor újra megjött, és után minden hónapban teljesen pontosan (jobban beállt, mint szülés előtt). Egyébként 2 évig szoptattam. Viszont szoptatás mellett nem estem újra teherbe. Csak miután abbahagytuk.
2009. ápr. 29. 12:43
 2/5 anonim válasza:
100%
Én 2 hónapja szültem és most jött meg,pedig szoptatok.
2009. ápr. 29. 12:45
 3/5 anonim válasza:

Én a másik véglet vagyok,pedig én is 22 hónapig szoptattam.Miután elmúlt szülés után a vérzésem teljesen normálisan jött meg kb. 4 hétre rá!

Nálunk az 1. baba is csak becsúszott,szóval nem akartunk kockáztatni,ezért iarattam fel fogamzásgátlót,aminek köszönhetően (4 hónapig szedtem) kb 10 hetet véreztem végig!

2009. ápr. 29. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
6.5 hónappal a szülés után.
2009. ápr. 29. 16:42
 5/5 anonim válasza:

Én az első gyerkőcömet 20 hónapig szoptattam,és 14 hónapos volt,amikor megjött.

Üdv:egy 3 gyerekes anyuka

2009. ápr. 30. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!