Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van ennyire hányingerem?

Mitől van ennyire hányingerem?

Figyelt kérdés
Vasárnap megjött a mensim. De tegnap óta annyira hányingerem van hogy nem tudok enni. Az este sem tudtam aludni mert a gyomrom nagyon fájt, majd hajnal 4kor aludtam el. Ennyire megviselne a mensi? Nem szoktam ennyire rosszul lenni.Szinte meg se érzem amikor megvan. De szerintem ma már elfog mulni, mert eddig semmi nem volt.És a hátam is nagyon fáj:S
2009. ápr. 29. 12:00
 1/7 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz érzés, ilyet még nem tapasztaltam, se ilyen hát fájást, se ilyen gyomor fájást, és hányingert. Milyen gyógyszert vehetnék be?
2009. ápr. 29. 12:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudok segíteni, mindenféleképpen kérdezd meg a nőgyógyászodat. Ha kizár minden problémát és megállapítja, hogy csak a mensid volt most ilyen hatással rád, akkor majd felírja a megfelekő gyógyszert. Nekem is szokott lenni erős hányingerem a mensikor.
2009. ápr. 29. 18:56
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm. és a hátfájás? ez is attól van?
2009. ápr. 29. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:
valószínüleg igen. Nekem szokott fájni a mensitől a derekam.
2009. ápr. 30. 15:12
 5/7 A kérdező kommentje:
de nekem fentebb fáj, nem a derekam:S
2009. ápr. 30. 17:09
 6/7 anonim ***** válasza:
basszus,dettó ugyanez van nekem :D sose szokott ilyen lenni ha megjön.. nem terjeng most vmi ilyen betegség? :D
2009. máj. 5. 14:53
 7/7 A kérdező kommentje:
:D szia. lehet valami virus.Én másnap még hánytam is. De hétvégére (szombaton) már jobban votlam. Ma már kutya bajom, és enni is tudok. De még most sem tudom hogy mi bajom volt. Remélem meg gyógyulsz hamar. Én panadolt szedtem, az helyre rakott. Jobbulást:)
2009. máj. 5. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!