Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
nem sok ideje de 4éve mensturálok. és mindig 5-6napig volt meg de a hatodik nap már nagyon kevés.most már nyolcadik napja megvan és még mindig sok.ilyen 4év alatt egyszer sem volt.nemtudom mi lehet az oka :/2011. okt. 6. 15:46
1/8 anonim válasza:
Ha nagy stressz ér is befolyásolhatja, de ha 10 napon belül nem múlik el mindenképp menj orvoshoz.
De 4 év után amúgy sem ártana akkor már egy vizit...
2/8 A kérdező kommentje:
hát nem ért:s de mi lehet a baj?:|
2011. okt. 6. 16:07
3/8 anonim válasza:
Akkor majd az orvos mondja meg, mert millió oka lehet, feleslegesen meg nem ijesztgetek senkit mikor legnagyobb valószínűséggel csak elkapott egy fertőzést.
Menj nőgyógyászhoz.
4/8 A kérdező kommentje:
esetleg az lehet az oka hogy sokat ülök hideg kövön padon ilyesmi?
2011. okt. 6. 16:43
5/8 anonim válasza:
Igen... Egyrészt nem véletlenül izélnek mások, hogy ne hordj hasvillantós pólókat, ne ülj a hideg földre, ne mászkálj mezitláb mert sok ilyen felfázásnál meddősség lehet a vége.
6/8 A kérdező kommentje:
szerintem ebből most megtanultam mert nagyon ideges vagyok:S én nem szeretnék anyának se szólni főleg nem nőgyógyászhoz menni.15éves vagyok. nincs valami más módszer?:((
2011. okt. 6. 16:47
7/8 A kérdező kommentje:
és nagyon köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 6. 16:49
8/8 anonim válasza:
Mint mondtam 10 napon belül normális, ezen túl viszont menj el hozzá mindenképp, mert nagyon megterhelő lehet a szervezet számára.(Illetve ha máskor is rendszertelen lesz, más tünetek is jelentkeznének)
Enyhe felfázásokra jó lehet az Urogin és a Canephron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!