Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet az hogy nem jött...

Mitől lehet az hogy nem jött meg a menzeszem? Betegséghez lehet köze ehhez?

Figyelt kérdés
Csináltam 3 tesztet,de mind negatív lett.
2011. okt. 5. 08:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Idegesség, anovuláció, PCOS és bizonyos betegségek. Volt esetleg valami konkrét bajod, amire gyanakszol és ami miatt esetleg tényleg kimaradhatott?

Kimaradás után hány nappal teszteltél? Lehet, hogy terhes vagy, de még korán végezted el őket. Csinálj 3 nap múlva is egyet a reggeli vizeletből, ha az is negatív, jelentkezz be nőgyógyászhoz!

2011. okt. 5. 09:50
 2/2 A kérdező kommentje:
6 nap után csináltam meg, miután meg kellett volna jönnie,de elméletileg már akkor ki kellett volna mutatnia? Utóbbi időben rengeteget stresszelek és folyton utazom,mert az új iskolám igen messze van onnan ahonnan lakom. És még azért is stresszelek,h nehogy terhes legyek és már ez miatt azt hittem,h megőrülök.
2011. okt. 5. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!