Mit csináljak a borostával?
Figyelt kérdés
Szőrtelenítettem a nemiszervemet, persze borotvával. Akkor semmi baj nem volt, míg másnap megjelentek a friss szőrszál növendékek, amik iszonyatosan szúrnak. Ma próbáltam ismét szőrteleníteni, hogy ne szúrjon, viszont annyira érzékeny lett, hogy enyhén vérzett is a bőr, s kicsit fáj.
Valami tanács? Esetleg krém? Mi lenne a megoldás?
Előre is köszönöm :-)
2009. ápr. 27. 21:32
1/4 anonim válasza:
körömvirágkrém, babakrém...még egy nap és már nem fog fájni.Legközelebb már kalkuláld be, hoyg bizhony másnapra már kezd kinőni, és ha nem pattogott kia bőr, akkor ez a legkellemetlenebb, amikor kezd bökni. ( különben, a kipattogzott a legrosszabb)
2/4 anonim válasza:
Én is hasonló problémával küszködök. Csak nálam sokszor kipattogzás is van... mit lehet ezellen tenni ?
3/4 anonim válasza:
sziasztok. Én csak hetente borotválom. Egy héten 1x. És mióta igy csinálom, nem viszket, nem fáj, nem vérzik, és nem pattogzok ki. Ráadásul amióta hetente borotválom, már ugy megszokta a szőrzetem is, hogy nem nő annyi ki.
4/4 anonim válasza:
én is hetente borotválom csak. Az első 1-2 alkalomnál nekem is szúrt, de amint megszokja a bőröd, már nem fog zavarni. Ha látom, hogy kipattogzott, akkor csak később borotváltam. Mert ha így szedem le, még esztétikátlanabb lesz a látvány, mint a szőrös punci
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!