Menstruáció előtt egy kicsivel mit használtok?
Figyelt kérdés
Mikor tudjátok hogy hamarosan meg kéne jönnie a menstruációtoknak, de még nem jött meg. Olyankor mit használtok?
Tampon? Tisztasági betét? Egészségügyi betét? Esetleg egyéb...
2011. okt. 1. 18:08
11/19 anonim válasza:
Tampont azért nem lehet menstruáció előtt használni, mert a folyás kevesebb, és pillanatok alatt beszívja a tampon, akkor pedig szinte száraz lesz, és csak dörzsöli a hüvelyed, tönkre teszi a védőrétegét, amitől sokkal könnyebben kapsz fertőzést.
12/19 anonim válasza:
Én a menstruáció alatt tampont használok. De előtte jobb szeretem betéttel bebiztosítani magam. Tampont csak nagyon ritkán használok előtte, mert ahogy már írták hamar megszívja magát és ez nem a legjobb dolog.
13/19 anonim válasza:
Menstruáció előtt valóban nem szabad tampont használni. Egyrészt dörzsöli a hüvelyt, mivel a folyás kevés ahhoz, hogy könnyen fel tudd helyezni a tampont, ráadásul felsértheted vele a hüvelyedet is.
Én úgy szoktam csinálni, hogy pár nappal mensi előtt tisztaságit használok, aznap, amikorra várom egészségügyit teszek be, egyébként pedig napközben többnyire tampont használok, éjszaka viszont mindig betétet.
16/L (korábbi válaszoló.)
14/19 anonim válasza:
aznap amikor tudom, h meg kell jönnie, akkor már melóba is tisztasági betéttel megyek. és nem érhet meglepetés, kellemetlen helyzet.
15/19 A kérdező kommentje:
És azok mit használnak, akiknek nem napra pontosan jön meg, a betétet pedig nem szereti?
2015. okt. 24. 11:21
16/19 anonim válasza:
Azok megszeretik a tisztasági betétet, vagy visznek pót bugyit ès nadrágot.
17/19 anonim válasza:
Ne tegyél fel tampont, csak ha már vérzel! Nagyon nem egészséges, ha mensi nélkül használod!!! Addig tegyél be egy szárnyas betétet és kész.
19L
18/19 A kérdező kommentje:
A tisztasági betét lópikulát sem ér.
2015. okt. 25. 17:53
19/19 anonim válasza:
Miért nem??? Nem menzesz alatt, hanem előtte használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!