Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel tudom leszedni abarnitot?

Mivel tudom leszedni abarnitot?

Figyelt kérdés
ugyanis bekentem magam és semmivel nem jön le és nagyon csikos..iskolába se tudok menni:S
2009. ápr. 27. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
ultra derm :D
2009. ápr. 27. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
58%

Sajnos semmivel, meg kell várnod míg lekopik.

Esetleg nem kented egyenletesen. Talán megpróbálhatod újra, egyenletesen bekenni magad kellő odafigyeléssel, persze függ attól is, hogy melyik barnítót használod.

2009. ápr. 27. 20:54
 3/6 A kérdező kommentje:
orifrem barnito zselé...egyenletesen kentem elötte börradiroztam..igen megprobáltam azt h bekenjem magam ujbol de nagyon rossz lett..csunyább:Scitromlé mindent kiprobáltam körömlakklemosot..
2009. ápr. 27. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Körömlakklemosót???

Inkább ne! Az kemény vegyszer, méreg.

Légy türelmes pár napig, le fog kopni.

Legközelebb vegyél Garnier barnítós testápolót, ha egyenletesen kened az nem foltosodik, persze az is kopik, akkor vannak foltok, olyankor újra kell használni.

2009. ápr. 27. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:
nem baj ám hogy az ultra derm tényleg leszdi, azért pontozzátok le! :D
2009. ápr. 27. 21:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Körömlakklemosoval sem jön le..sitromlével sem.most zsiros testápolovl sikálom valamenyire llejön...dehát..negyede sme:S
2009. ápr. 27. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!