Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi adódhat abból, ha felfázik...

Mi adódhat abból, ha felfázik egy lány és ez hatással van a petefészkére?

Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 18:58
1 2
 11/11 granat35 ***** válasza:
100%
igen szerintem is vagyis nekem egy felfazasbol indult az egesz problemam lassan 8 eve annak hogy felfazassal indultam dokihoz azota tul vagyok egy jo adag kezeleseken 2.szeri petefeszek atfujason amelyek utan most sem atjarhato a balfeloli egy daganaton is tul vagyok hormonalis kezelesen amibol kifolyolag meg most kell szedjem a gyogyszereket amit az endokrologus javasol imszem is volt 3 veszitesem mostmar mondjuk hogy a ciclusom kezd mukodni de ovum nincs rendszeresen minden honapban nem beszelve a sok streszrol meg anyagiakban amivel jar mindez kiprobaltam meg gyogynoveny kivonatokat is es meg mindig en aki elmultam 36 remenykedek hogy egyszer nekem is lesz kisbabam de nagyon csunya dolgokat tud csinalni egy noi testben a gyulladas igaz csak diohejban irtam le de lenne mit meseljek meg
2011. okt. 6. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!