Miert kell nekem mindig ekkora fajdalmat elviselnem ha megjon?
Itt lent alul a hasam nagyon faj..ez olyan erzes mintha szet akarnak fakadni.A derkamban hasogat... :(
Mit csinaljak h legalabb egy kicsit enyhitsem a fajdalmamat??Fajdalomcsillapito nem nagyon hasznall...es kozbe meg epekoveim is vannak amiko kinoznak :(
17evesen...
Tényleg jó ötlet lenne elmenni dokihoz! Nem akarlak megijeszteni, de az egyik barátnőmnek szervi ok állt a hátérben és még pont időben ment orvoshoz! Persze, lehet, hogy nálad nem ilyen nagy a baj....de azért jó lenne ha, elmennél!
Az előttem szólóval kicsit vitáznék, mert epe- és vesekő is kialakulhat attól függetlenül, hogy mit eszel. Mert a biológiai és genetikai hajlammal nem lehet mit kezdeni. Nekem pont így van a vesekővel. Szóval ne idegeskedj, menj el orvoshoz! Ne félj, nem harap! :)
Szerintem mindenféleképpen a táplálkozásodon kellene változtatni!
El van savasodva a szervezeted, sürgős lúgosításra lenne szükséged!
ajánlom:www.innerlight.com
Nekem is hasonló fájdalmaim szotkak lenni! Én is 17 éves vagyok, és már 3 éve is voltak ilyenek. A derekam szintén nagyon hasogat meg a hasam majd leszakad sőt még a lábamba is kiterjed a fájdalom :( De ezek mind csak az első nap vannak aztán elmúlik. Egyébként multkor még akkor bevettem egy nospát amikor még csak gyenge fájdalmaim voltak, és utána nem fájt jobban :) Egyébként én nem akarok nőgyógyászhoz menni :(
Szóval nospa, meg a melegvizes palack is jót tenne Neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!