Mellfeszülés menstruáció előtt csomóval. Normális?
Figyelt kérdés
Mensi előtt 4-5 nappal már nagyon erősen fájnak a melleim és ilyenkor csomót is tudok kitapintani, mindkét oldalon, el is tudom mozdítani. Az egyik oldalon majdnem akkora, mint egy dió. De amikor megjön, 2 nap múlva el is múlik és a fájdalom is megszűnik. Ez szerintetek normális? A háziorvosom szerint ez normális, akkor lenne gond, ha állandóan jelen lenne.2011. szept. 28. 22:44
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és azt mondta, hogy iszogassak szójatejet. Még erről se hallottam. :S És gyorsan kitessékelt a rendelőjéből...
2011. szept. 28. 22:46
2/4 anonim válasza:
Nyirokcsomónak hívják a kis drágát, időnként ijesztgeti az embert különféle testtájakon, amúgy ártalmatlan. Különben ha egy ilyen duzzanatot mozgatni tudsz ide-oda, akkor többnyire nem veszélyes. A szója tényleg jó ezekre.
Asszem, ezért mondják, hogy menstruáció UTÁN kell megtapogatni a melleket, nem akar-e rákosodni valami, mert ha előtte tapogatod, megtéveszthet egy nyirokcsomó és rád hozza a frászt.
3/4 anonim válasza:
Majdnem jó az előző válasz, azzal a kis tévedéssel, hogy ez nem nyirokcsomó (akkor az már baljós előjel lenne). A tejmirigyek azok, amik hormonális hatásra megduzzadhatnak, ez természetes folyamat a ciklus során, nem jelent problémát.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, most már tényleg nyugodt vagyok. :)
2011. szept. 29. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!