Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valamiféle fertőzés (elsősorba...

Valamiféle fertőzés (elsősorban gombára gondolok) lehet annak az oka, hogy nem nedvesedek be, "mikor kellene"?

Figyelt kérdés
Az utóbbi hetekben többször volt, hogy barátommal terveztük, hogy lefekszünk, de egyszerűen nem ment, mert akármit is csinált, nem nedvesedtem be...Mikor legutóbb nőgyógyásznál voltam ( kb. 2 hónapja), azt mondta, nincs semmilyen fertőzésem, pedig nekem úgy tűnt, így akkor megnyugodtam, de az utóbbi időben sok lett a folyásom és viszket is...Ha elkaptam valamit, létezik, hogy emiatt nem kerülök izgalmi állapotba? Vagy érzelmi okok miatt?( már nem érzek úgy a barátom iránt, mint régen, amikor még minden ok volt, szex téren is)
2009. ápr. 26. 01:54
 1/3 anonim ***** válasza:
ez inkább szorongás lehet,attól,hogy nem fogsz benedvesedni vagy fertőzésed van és amiatt is,hogy már nem olyan jó a kapcsolatotok. a tested jelez,hogy nem jó már ez így!
2009. ápr. 26. 08:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Na ja. Ez már télleg nem működik :( Már szakítottam is vele :( Csak gondoltam, lehet tényleg vmi hülye fertőzés, de valszeg inkább ő maga...
2009. ápr. 26. 09:26
 3/3 anonim ***** válasza:
ha gombás fertőzésed van, akkor simán lehetséges,hogy ezért nem nedvesedsz be...én már 2 hónapja szenvedek ezzel,mert mindig visszaesek és akárhányszor kikezelem magam meg kell várni a menstruációt,mert akkor jön igazán rendbe a dolog...
2009. ápr. 26. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!