Mit jelent ha pattanasos a fenekem?
Figyelt kérdés
Regota ilyen mar kb 15 eves korom ota mindig vannal rajta pattanasok soha nem volt meg semmilyen betegsegem, szuzesegem 16 evesen vesztettem el, tehat meg elotte is olyan volt. Sok pici apro piros, nehezen mulnak. Ez noemalis?2009. ápr. 25. 17:48
1/4 anonim válasza:
nyugi nekem is vannak ilyenek. nekem szinte tele van majdnem az egész testem. de nekem el múlnak? neked egyszerse múlt el?
3/4 anonim válasza:
Sokat segít: Zuhanyozáshoz vegyél egy érdes mosdószivacsot. Arra tegyél tusfürdőt és jó alaposan dörgöld át a feneked, illetve a pattanásos részeket.
Hámlaszt és ezáltal eltünnek a patyik.
Sok sikert!
4/4 anonim válasza:
Szia nekem unokaöcsémnek voltak hasonló gondjai. Elvittük bőrgyógyászhoz, az felírt valami pár-száz forintos patikában kutyulós krémet, amivel kenegetni kellett és pár nap után elmúlt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!