Miért lehet megkeményedve és érzékeny a mellem?
Figyelt kérdés
Pár napja úgy érzem,mintha meglenne dagadva a mellem ha hozzáérek fáj.Ez lehet a közelgő menstruáció jele vagy egyszerűen növekszik?2009. ápr. 24. 19:06
1/5 anonim válasza:
menstruáció elött megduzzadhatnak a mellek, nekem is szokott feszülni esetleg fájni. nem tudom hogy máskor is volt e ilyened, meg azt sem hogy hány éves vagy, de ha ilyen nem fordult még elö és a menstruáció után sem múlik el akkor talán meg kéne nézetni dokival, bár én úgy gondolom ez természetes. esetleg masszirozd át hogy nem érzel e valahol csomót. emeld fel azt a kezed amelyik melled masszirozod, majd a hónaljtól kezdve finoman az ujjbegyekkel tapogasd át, így érezni fogod van e csomó valahol.
ha gyulladás lépne fel, akkor valószínü váladékozni fog. akkor viszont doki!!!!
2/5 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok és hát eddig még nem fordult elő ilyen.Máskor is volt h. érzékeny volt de ennyire nem.Nem éreztem h. lenne bármi elváltozás pici keménység de anyum szerint ez is a növés miatt van h. a mirigyek megdagadtak.
2009. ápr. 24. 21:08
3/5 anonim válasza:
Szia! Ciklus közepe felé is szokott ilyen lenni, de a terhesség korai jele is többek közt.. Lehet bármilyen vírus-, vagy bakteriális fertőzés is, pl. akár felsőlégúti is, mert a nyirokmirigyek jeleznek ilyenkor. A növekedésnek ehhez semmi köze, 18évesen egy nő már többnyire elérte a végleges méreteit:) (hízás-fogyás nem annak számít)
4/5 anonim válasza:
Akaromírni, hogy 16évesen.. :)) (bocsi)
5/5 A kérdező kommentje:
Terhess remélhetőleg nem vagyok mert mindig védekeztünk és figyeltünk is rá h. ne legyen lyukas.Igaz 5. napja késik de ez már az idegesség miatt is van h. a mellemmel is mi lehet meg miért nem jön meg és persze több ok is kihat most erre.
2009. ápr. 25. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!