Mitől lehet az, h. A hasam alap állapotban, ahogy egyenesen állok, olyan mint egy "lufi"?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, 165 cm és 52 kg., a hasam mégis kidudorodik...elagyarázom, szóval olyan mintha direkt kitolnám előre(pedig nem) és amikor behúzom, akkor olyan amilyennek lenni kellene. Egy nagyon pici felesleg van rajta, ami lötyög, de nem tudok rajta feszesíteni ,hiába próbáltam,sporttal,krémmel bármivel! HELP!!!2009. ápr. 24. 13:06
1/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy rossz a tartásod? Olyannál láttam ilyet, akinek rossz volt a tartása, a medencéje felső rész előre dőlt és így a hasa is kidudorodott. Próbáld meg, hogy a medencéd felső részét hátra húzod :)
Vagy nem lehet, hogy sok puffasztó ételt eszel és ezért?
2/5 anonim válasza:
felülről mindenkinek úgy tűnik, mintha lenne pocakja :D nekem is, pedig nekem tényleg tökéletes az alakom :D (175 cm, 56 kg)
3/5 anonim válasza:
Ha köldököd alatt "lufisodik", az lehet bármi, akár helytelen étkezéstől puffadás, vagy ciklus közepe, esetleg mensi előtt puffad még (ha lány vagy:)) Ha nem fáj, akkor nincs gond:) Sok mozgás és rendszeres kaja!
5/5 anonim válasza:
én ugyanebben a cipőben járok, 173 cm és 55 kg, úgyhogy én sem vagyok szumóbajnok, és éppúgy lufiszerűen kidudorodik folyamatosan a hasam, pedig rendben az emésztésem és sok felesleg sincs rajta. szerintem a hasizmok gyengesége okozza... nem tudok sajnos biztosat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!