Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lindynette 20: Hízhatok tőle?

Lindynette 20: Hízhatok tőle?

Figyelt kérdés
Ma írattam fel a nőgyógyásznál ezt a fogamzásgátlót, és jó lenne tudni, hogy hízhatok-e tőle, vagy nőhet-e tőle a mellem. Akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata kérem írja le!
2009. ápr. 23. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Genetika kérdése. Valószínű nem lesz problémád tőle. Én Meliane-t szedek, teljesen megegyezik a Lyndinett20 összetételével és hatóanyagával, én nem híztam és a mellem sem nőtt.
2009. ápr. 23. 16:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti olvastam néhány fórumot, hogy páran tapasztaltak ettől mellnövekedést és hízást. Nekem jó lenne, mert szeretnék legalább 3-4 kilót hízni, de sajnos nagyon nehezen megy, mert sokféle ételallergiám van.
2009. ápr. 23. 16:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
én is ezt szedem már 2éve és én hiztam tőle 8kg-ot meg a mellem is nőtt (vagys oda is hiztam), de ez alakt kérdése
2009. ápr. 23. 17:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 1éve szedem nem híztam tőle, és a mellem sem nőtt(vagy csak nagyon minimálisat).

Ha hízni szeretnél, szedj B vitamint! :)

2009. ápr. 23. 20:11
 5/6 anonim válasza:
100%
Én idővel híztam tőle nem sokat,2-3 kg-ot,ezzel együtt nőtt a mellem is,de csodákra ne számíts!!!alacsony hormontartalmú!szerintem valamennyi biztos felmegy rád,nekem kicsit növelte az étvágyamat,de csatlakozok az előttem szólókhoz,ez alkati és genetikai kérdés!
2009. ápr. 24. 10:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem a legjobbakat! :)
2009. ápr. 24. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!