Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okoza már 1hete az orr...

Mi okoza már 1hete az orr vérzést és remegést, szédülést, hányingert?

Figyelt kérdés
1hete hogy diétázom és azóta csak vérzik az orrom és remegek,szédülök és hányingerem van és fáradékony vagyok!Lehet,hogy diéta?Pedig eszem de csak 1000kcal át szabad!Kell fogynom mert ha nem fogyok le akkor nem áll helyre a hormonok és nem lesz normális a ciklusom és nem lehetet babát.Ezért muszály fogynom.És sokat mozgok is.De akkor mi okoza?Terhesség kizárva!Pénteken voltam dokinál és baba nincs és április 8-a óta vérzeg és még nem mult el.
2009. ápr. 23. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:

azonnal menj el orvoshoz, a szervezeted nem bírja a fogyókúrát és 1000kcal szerintem kevés is. megértem hogy a baba miatt fogyni akarsz, de dietetikus által összeállított étrenddel és mozgással tedd, mert így csak tönkreteszed a szervezetedet és mindenféle egészségügyi probléma fog fellépni, ami meg pláne megnehezíti majd a babavállalást.

ne kockáztass

2009. ápr. 23. 13:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Úgy diétázom ahogy mondta a doki nekem és csak azt eszem amit a kórházban kaptam és amit szabad.Betartom és sokat megyek sétálok és biciglizem.Akkor mi lehet a baj?
2009. ápr. 23. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát nem a diéta az tuti! Magas vérnyomás meg ilyenek.Menj orvoshoz ez nem játék!
2009. ápr. 23. 14:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem mindig alacsony szokott lenni a vérnyomáson de ha megint szédülni kezdek akkor megmérem.De azért rád halgatok és elmegyek dokihoz!Köszi a választ!
2009. ápr. 23. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!