Miért hagyja ki a szeptembert a menstruációm?
Neki is elkezdődött az iskola, és legközelebb majd az őszi szünetben jön.
Amúgy miért interneten számolod a menstruációdat? Fogsz egy naptárt és kész. Nem értem, ehhez az egyszerű matematikai feladathoz miért kell számítógép. Ha augusztus közepén véreztél utoljára, akkor nyilván szeptember közepén fogsz legközelebb. Mostanság.
Kedves Előző!
Természetesen ezekkel én is tisztában vagyok, de egyébként igazad van. A számítógép valószínűleg a már bejegyzett időpontok alapján kiszámol egy átlag ciklust ami, ha évközben volt kimaradás, akkor akár 40-45 nap is lehet. Így kijöhet neki az október.
Ugyanakkor ha még kevés bejegyzése van a naptárban, akkor nyilván az átlaggal fog számolni a szoftver, azaz 28 nappal, vagy neki kell megadni a ciklus hosszát.
Miután a hosszú cikluson a kérdező is elcsodálkozott, bátorkodtam feltételezni, hogy nem 40 napos ciklusai vannak. Egyéb adat hiányában pedig marad a 28 nap.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!