Grapefruit kivonatot meddig kell szedni és hogyan? Bőv lent
Figyelt kérdés
A használati utasítás csak azt írja, hogy fokozatosan emeljem az adagot (első használat). De nem írja, hogy hány nap elteltével érjem el a normál adagot, illetve azt sem, hogy meddig kell használni. Ti hogy szeditek? Milyen időközönként? Állandóan visszatérő hüvelygombám van. Erre keresem a megoldást.2011. szept. 14. 14:45
1/1 anonim válasza:
Kb. egy évig szedtem, mert gyenge az immunrendszerem, és sokszor megfáztam, eközben én is szenvedtem nőgyógyászati bajoktól. Naponta egyszer ettem olyan 15-20 cseppet és kész, teljesen elég volt. Most hogy itt a nyár nem szedem, de ősz fele elkezdem újra. Én még a fokhagyma kapszulát eszem erre a célra, és abbahagytam a fog. gátlót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!