S. O. S. Rohamosan csökken a hajállományom! Mit tegyek?
...és hajam jellege is teljesen megváltozott/elromlott.
Mindez kb. már egy éve tart, és magától bizony nem áll helyre (a tavalyi évben pár hónapot Biovanne tablettát is szedtem, várt eredmény nélkül).
Mindehhez azt kell hozzátenni, hogy nekem mindig is dús, nem vékony szálú hajam volt, dicsérték is a hajam.
Azóta pedig a a vége is teljesen elvékonyodott, elfogyott..
2 éve 90 napos diétáztam, nem tudom van-e köze a dologhoz...
Kezd ez a dolog eléggé kétségbeejteni, mit tanácsoltok, mit tudok nekem erre a helyzetre?
Előre is köszönöm :)
Előző vagyok!
A fogyást és a hajhullást okozta pajzsmirigy gyulladás. (Pedig ő nem fogyózott)
utolsó:
ezt tényleg a sörélesztő tette?
jobb lett a hajad v. teljesen átváltozott (dús és egézéges hajkoronává)?
Igen, sörélesztő tette. 2 fajta tabletta van, nekem a Biovanne féle vált be. A másiktól (nem tudom már a nevét, kék dobozban van) felfújódtam és hányingerem volt. Hajam nem javult, hanem jobb lett. Nőttek tőle új hajszálak, ami kb. 1 hónap után már látható volt. Megvastagodott. +amikor már szép volt, meleg ollóval levágattam egyszer. De bármelyik gyógynövényboltba bemész, el fogják mondani. Fórumokon is olvashatsz róla, de lehet itt is találsz jó információkat.
(azt mondják maga az élesztő is jó, de huzamosabb ideig nem lehet enni, böfögtet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!