Így is meg tudnak vizsgálni?
Figyelt kérdés
Tegnap háziorvosom igazolva a mai napom az iskolából,elküldött nőgyógyászatra hogy irassak fel fogamzásgátlót magamnak.Ez lesz az 1. h. nőgyógyászhoz mennék,szóval azt mondta h. rákszűrést is végeznének.A probléma ott kezdődik h. ma reggel betegedtem meg.Mit csináljak?Elmenjek,meg tudnak még vizsgálni?Vagy fölösleges lenne?
18/L
2011. szept. 8. 06:46
1/7 anonim válasza:
Ha megvan nem tudnak megvizsgálni, rákszűrés kb. a ciklus közepén van!!!
2/7 A kérdező kommentje:
köszi!
hát akkor majd lesz valahogy :(
2011. szept. 8. 07:01
3/7 anonim válasza:
Ha megbetegedtél, majd kideríti mi bajod van, és ad rá gyógyszert.
4/7 anonim válasza:
Most megjött vagy beteg vagy? Ha megjött, csak ha elmúlt akkor menjél. Ha megfáztál még mehetsz.
5/7 anonim válasza:
Második vagyok. Tudom, hogy a Kérdező a menstruációról írt, de direkt írtam azt, amit. Kíváncsi vagyok leesik-e neki a tantusz, hogy miért írtam ezt.
6/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok hülye....tudom hogy értetted,szóval hogy 2értelmű
csak tudod ez megszokás mert csomó helyen így mondják,többnyire itthon is....további érdekesség hogy nálunk a tampon is dugó v. torpedó xD
a lényeg h. ha vége elmegyek,addig ezt a hónapot kibírom...(a mensesem szabályozása miatt kell főleg)
2011. szept. 8. 21:10
7/7 anonim válasza:
A rákszűrést nem feltétlenül végzi el. Megmondod, hogy megjött, vesz vért, az a legfontosabb a tablettához és ha megjön az eredmény felírja a tablettát. Így el tudod majd kezdeni szedni. Aztán rákszűrésre majd elmész máskor. Mondjuk ha legközelebb mész felíratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!